Controle Augenklinik Ahaus patiënt, 1 dag na de staaroperatie

Controle na de staaroperatie

Meer informatie

Oogzorgcentrum Twente heeft een samenwerking met Augenklinik Ahaus.  

In deze samenwerking is afgesproken dat patiënten die een staaroperatie hebben ondergaan één dag na de operatie gecontroleerd kunnen worden binnen Twente. Op die manier is een reis naar Ahaus overbodig. Deze controle kan plaatsvinden op alle locaties van OZCT, mits de locatie op die dag beschikbaar is. Wanneer u OZCT belt voor het maken van een controleafspraak is het belangrijk dat u uw BSN-nummer bij de hand heeft.

Wij zullen tijdens dit bezoek het verband en het beschermdopje verwijderen en uw oog controleren. Wanneer het oog er goed en normaal uitziet zal de vervolg controle ongeveer 1 week na de staaroperatie weer in Augenklinik Ahaus plaatsvinden. Als er tijdens het bezoek wel afwijkingen worden gevonden zullen wij u alsnog terug moeten verwijzen naar Augenklinik Ahaus.

Het beschermdopje dat na de staaroperatie geplaatst wordt voor het geopereerde oog krijgt u weer mee naar huis. Wij adviseren u deze nog enkele nachten te dragen. Eventueel tape om het vast te kunnen kunt u aanschaffen bij OZCT.

Tijdens de inschrijving van de staaroperatie bij Augenklinik Ahaus heeft u een map meegekregen. In deze map staan o.a. de instructies over het druppelbeleid en de regels waar u zich aan moet houden na de operatie. Het is belangrijk dat u deze informatie goed doorleest.

Heeft u vragen over uw staaroperatie ? Dan kunt u contact opnemen met Augenklinik Ahaus (085 88 82 288).

Afspraak maken

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.