Scholing door OZCT

De afgelopen weken heeft Oogzorgcentrum Twente (OZCT) 3 uiteenlopende presentaties gegeven bij verschillende zorgverleners in Twente.
Daarbij staat het kunnen leveren van de beste oogzorg op een korte termijn aan de patiënt centraal, waarbij wij samen streven naar een samenwerking met korte lijnen tussen meerdere partijen.
Ruud de Koning heeft vorige week een presentatie gegeven over 'Algemene oogheelkunde en verschillende aandoeningen in de huisartsenpraktijk' voor de Hagro in Tubbergen, georganiseerd door Mirjam Hofhuis.
Later die week heeft Ruud de Koning een presentatie gegeven voor huisartsen en apothekers tijdens een FTO in Oldenzaal, georganiseerd door Greeven Frank. Hierbij was het onderwerp 'Het rode oog'.
Deze week hebben Jasper Bon en Ruud de Koning een presentatie verzorgd voor een groep Physisian Assistants, werkzaam in de eerstelijns zorg in Twente, georganiseerd door Gijs Schonekamp. Tijdens deze presentatie is o.a. gesproken over algemene oogheelkunde en hoe en wanneer te verwijzen.

Drie uiteenlopende groepen, welke allen te maken krijgt met patiënten met oogheelkundige klachten. We kijken terug op 3 mooie bijeenkomsten!

(3) Plaatsen | Feed | LinkedIn

19.4.24

Scholing door OZCT

Lees meer
24.2.24

Oogzorgcentrum trots op deze mooie samenwerking!

Lees meer
6.2.24

Oogzorgcentrum Twente verhuist in Enschede naar de Buurserstraat.

Lees meer
6.2.24

Welkom Miranda!

Lees meer